Herinnering

Herinner je je nog toen het licht op je scheen en je ging groeien, bewegen, ontdekken?

Herinner je nog toen alles moeiteloos gebeurde, zonder effort, precies zoals het is?

Herinner je nog het leven dat geleefd wordt zonder struggle en moeite?

Along the way hebben we dat afgeleerd en zijn we het vaak vergeten. We hebben geleerd om je ergens voor in te zetten je het anders niet verdient. Bepaald gedrag moet laten zien om aandacht te krijgen of iets voor elkaar te krijgen, ook als dit tegen je natuur in druist. En daar zijn we ergens vergeten hoe natuurlijk je bent, hoe het kan zijn en dat alles gewoon naar je toe kan komen als je vanuit je hart leeft; vanuit je essentie. Denk je dat dit een utopie is…? dan is dat wat je verteld is, wat je hebt afgeleerd of je bent het dus echt vergeten.

In contact zijn met je pure zijn, waar geen druk, geen verwachtingen invloed hebben op wat je doet en bent. Als ik met liefde en empathie naar mezelf kijk en voel dat ik vrij ben, de ratrace doorzie daar los van kan bewegen voel ik me vredig, krachtig en helder.

Vaak wordt ik terug geworpen op afwijzing, niet voldoende aandacht krijgen, niet gewaardeerd worden en dat speelt zich dan natuurlijk ook uit in mijn leven. Ik ben dan hard aan het werk om dat te evenaren, te laten zien dat ik anders behandeld wil worden, doorbreken van dat… hoewel juist dat enorm veel extra energie kost. Wat als ik gewoon achteruit kan leunen, en in actie kan zijn van wat me gegeven wordt? Mijn leven creëer vanuit de ingrediënten die me vervullen?

Ik wens de mens leven vanuit essentie toe, voorbij aan de aangeleerde zaken, en te herinneren wie we werkelijk zijn. Daar waar het moeiteloos is. Soms vraagt dat wat inzet, om niet te blijven fixen in dat wat ergens ontstaan is of je denkt dat je er mee moet dealen, maar te genieten van wat er altijd al was.

Bewustzijnscoaching een middel om je te supporten op je weg. Door de bomen het bos weer te gaan zien of het licht door en voor je te doen laten stralen. De waarheid, je natuur, te herontdekken.

We groeien naar het licht toe, dat gebeurd gewoon, daar hoeven we niet buiten onze natuur voor te gaan, iemand anders te zijn of moeite voor te doen. Dat gaat vanzelf, je hoeft er alleen je essentie, je bron voor te volgen dan beweeg je vanzelf voort. Zo kan je je leven leiden. Het licht is er om je hieraan te herinneren. Fijne dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s