Werkwijze & Tarieven

De coachsessies zijn individueel, vinden dus 1 op 1 plaats en verlopen online of face-to-face afhankelijk van wat voor ons beiden werkt.

Een coachtraject bestaat uit 6 tot 12 sessies. We stemmen dit van te voren af. Een sessie duurt zo’n 60 minuten en kost 110 euro.

Ik beheers zowel de Nederlandse als Engels taal, dat betekent dat coaching in beide talen mogelijk is.

Ook groep-coachsessies behoren tot de mogelijkheden, evenals het organiseren en begeleiden van trainingen op maat voor verschillende groepen mensen, bijvoorbeeld in bedrijven als  teambuilding, bewustzijnsontwikkeling voor een groep studenten of andere contexten. Ben je op zoek naar een trainer die staat voor persoonlijke groei, authenticiteit en verbondenheid? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Verder ben ik supervisor in opleiding, dus ook daarvoor te benaderen. Ik begeleid professionals met een persoonlijke touch en plezier!

Daarnaast kan je bij mij ook een energetische behandeling ondergaan. Of een combinatie van beide krachtige wijzen. Lees hierover meer op Energetisch coachen: verbindende sleutel tussen hoofd en hart

Neem contact met me op en dan onderzoeken we de opties en kijken we samen naar wat past, wat nodig is en de wensen zijn.

Algemene Voorwaarden (in voorbeeld overeenkomst)

Privacy Statement