Over mij

Mijnannemieke-1910-zww naam is Annemieke van Zwol. Ik ben de oprichtster van Avanz Coaching en woon in Zwolle. Avanz staat behalve voor mijn naam ook voor vooruitgang. In ons leven komen we soms in situaties waar het lijkt of we achteruit gaan, stil staan of we komen obstakels tegen die ons niet vooruit helpen. Ik sta ervoor om vooruitgang te zien in elke situatie.

Ik ben professioneel bewustzijns coach. Ik support een ieder door vragen te stellen en men bewust te maken van datgene wat nodig is om zijn of haar bewustzijn te vergroten, waardoor men de gewenste doelen kan realiseren.

Ik ben mijn hele leven al geïnteresseerd geweest in wat mensen beweegt en de invloed van de wereld om ons heen zoals anderen, culturen, normen en waarden. Ik heb zelf ervaren, door vallen en opstaan, reizen en thuiskomen, dat een groter bewustzijn bijdraagt aan een daadkrachtiger leven, en wat als iedereen in zijn kracht staat; hoe mooi ziet de wereld er dan wel niet uit?

Mijn coachopleiding heb ik gevolgd aan de Creative Consciousness Academy. Daarnaast ben ik afgestudeerd Sociaal Wetenschapper en bovenal Mens die verlangt naar een wereld waarin iedereen tot zijn recht komt en mag zijn wie hij of zij wenst te zijn, en ben volledig toegewijd en geïnspireerd mijn bijdrage te leveren.

Als geaccrediteerd ICF ACC coach ben ik ook aangesloten bij de coöperatie cc.coach. Klik hier voor meer informatie en mijn profielgegevens.