Zuiver met jezelf zijn

Samenvatting van podcast met Karin van der Meer en Annemieke van Zwol van Avanz Coaching:

Thema’s die ik erg interessant vind en die spelen in mijn leven op dit moment zijn ‘doen’ en ‘zijn’ op 1 lijn, het mannelijke en vrouwelijke aspect integreren en wat nu meer in mijn bewustzijn komt is dat ik me realiseer dat transformatie , door het leven gaan, niet is meer te begrijpen maar steeds meer te mogen ontvangen. Dat maakt me rijker en sterker, meer levendiger mens. Dit inzicht had ik kort geleden en heeft me enorm gesterkt.

In het verleden was ik veel bezig met ‘ik moet het begrijpen’ maar ik heb mezelf daardoor in mijn hoofd vast gedacht, want eigenlijk is alles er al. Hoe meer ik kan ontvangen hoe meer ruimte er ontstaat voor alles en iedereen om me heen. Het geeft me letterlijk en figuurlijk meer ruimte. Dat is echt een kadootje.

Dit inzicht heeft me ook meer doen aarden. Meer hier op aarde zijn. Ik ben hier. Voorheen was ik nog wel eens in lalaland, outer space of in welke andere dimensie dan ook. Ik had weerstand tegen het hier zijn. Ik vond het naar op aarde, niet echt, niet authentiek… is het het leven wel waard om op aarde te leven? Ik ben daar nu verdraagzamer in waardoor alles er mag zijn, negatief of positief. En misschien is daar nog wel meer ruimte achter 🙂 en misschien ook niet.

Wat de boodschap hiervan is: door in het leven te staan, jezelf de ruimte te geven hier te zijn, het aardse te omarmen en je levenspad te bewandelen is het leven levendiger – hoe ziet dat er voor jou uit? Herken je dit? Hoe mooi is het als ieder zijn unieke hij of zij kan zijn als je alles toe kan laten?!?

Meer ontvangen waardoor je een rijker, levendiger leven krijgt. Als coach richt ik me daarop, ik deed het altijd al, maar heb er nu de woorden ervoor gevonden. Wat ik een coachsessie doe is onder andere iemand woorden te laten geven aan dat wat opgepikt wordt energetisch, of serieus in te tappen: wat zegt mijn emotionele lichaam eigenlijk? Of in te checken met je fysieke lichaam: wat is de boodschap daar? Wat zegt mijn Hogere Zelf? Ruimte geven aan die stukken door woorden waardoor er levensenergie vrij komt.

Zelf ben ik steeds ontvankelijker, er ontstaat steeds meer ruimte voor steeds meer mensen. Dat maakt mij steeds puurder en schoner. Ik ben er van overtuigd dat ik dat mee geef aan anderen al is het niet met woorden dan is het energetisch; aan de mogelijkheid om een opgeruimd en schoon leven te leiden waar minder, steeds minder obstakels zijn, minder oordelen, minder mindfucks…. het is gewoon een mogelijkheid! Zuiver met jezelf kunnen zijn, daar sta ik als coach voor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s