Retreat

Animo, ervaar flow, kom in verbinding en ervaar de magie van de junlge – Colombia 

Data 2019 volgen!

Een week waarin yoga, junlgewandelingen en coaching worden gecombineerd. Animo staat voor bezieldheid, levendigheid, motivatie, lust voor leven, fascinatie en enthousiasme. Wat kan animo voor jou betekenen? Ervaar, neem deel.

Het dagelijkse programma is gevarieerd en er is ook ruimte voor jezelf om in te vullen, denk aan zwemmen in de rivier of met een boek in de hangmat.

De magische week vind plaats in Tayrona Paradische, dichtbij het bekende Nationale Park Tayrona aan de Caribische kust van Colombia.

Inbegrepen 6 overnachtingen in een eenvoudige jungle logde waar kamers gedeeld worden, elke dag typisch Colombiaans ontbijt en 4 diners, 4 lunches, gebruik van alle faciliteiten als zwembad en internet ook bieden we individuele sessies of massage als mogelijkheid. De reis naar locatie en ticket zijn niet inbegrepen. We kunnen je van reisadvies voorzien en/of contact brengen met reisagent. Wendy en ik begeleiden de week en zijn Latijns Amerika liefhebbers en hebben jarenlange ervaring als reisbegeleiders dus kunnen je voorzien van reisinformatie.

Midden in de natuur, het regenwoud, kom je tot jezelf, energie stroomt, in beweging, verdieping, verbinding en ervaar, Animo!

  • kleine intieme groep tot maximaal 12 personen.

Interesse of meer informatie? Bel me of stuur een bericht!