Retreat

Animo – Retreat in de Spaanse Pyreneeën

Data voor 2020 coming up soon!

Een retreat waarin yoga, wandelingen en coaching worden gecombineerd. Animo staat voor bezieldheid, levendigheid, motivatie, lust voor leven en enthousiasme. Wat kan animo voor jou betekenen? Ervaar, neem deel.

De magische week vind plaats in Cervoles – Montepallars – een unieke locatie: in Spaanse Pyreneeën zo’n 3 uurtjes rijden vanaf Barcelona.

Elke dag is er een gevarieerd programma waarin we meditatie, yin yoga, wandelen en coaching op verschillende manieren combineren. We verkennen de omgeving door middel van actieve wandelingen en verkennen jezelf. ‘Al wandelend vindt je de weg’.

De yogalessen zijn hoofdzakelijk YIN met af en toe een wat actievere vorm, YANG (vooral in de ochtend om lichaam en geest goed wakker te maken). We verbinden hoofd en hart en lichaam en geest: tijdens een coachingssessie bijvoorbeeld kan een YIN pose helpen de inzichten te laten indalen of ruimte te creëren voor antwoorden. De week vormt een geheel waarin je ruimte creëert en in beweging bent in verbinding met de omgeving en anderen!

Wat we bieden:
– ruimte in lichaam en geest
– FLOW
– rust
– antwoorden op persoonlijke vragen
– inspiratie
– levenslust
– diepe ontspanning
– ademhalingsoefeningen en YIN poses voor thuis
– zien van nieuwe mogelijkheden
– inzicht en ervaring in hoe energie zich uit in lichaam en geest
– leren herkennen van die energie (chi), die toe te laten en er ruimte voor te creëren
– ontdekken wat waar voor je is
– dat doen wat goed voor je is

Prijs is 560 euro: inbegrepen 4 overnachtingen in een sfeervol authentiek huis waar kamers gedeeld worden (eigen kamer is mogelijk op basis van beschikbaarheid), dagelijks ontbijt en 4 diners, 4 lunches. De maaltijden worden met veel liefde en zo puur mogelijk bereid door een fantastische kok. Gezond, voedzaam en lekker! De reis naar locatie en vlucht zijn exclusief. Ook bieden we individuele sessies als mogelijkheid. Wendy en ik begeleiden de week en na het succes van vorig jaar in Colombia en afgelopen jaar in Spanje, kijken we in 2020 weer uit naar geweldige dagen vol Animo!

Kies jij datgene wat goed voor je is? Bel of stuur een bericht!