Travel Retreats

De afgelopen jaren hebben we met veel enthousiasme en inspiratie in Colombia, Spanje en Nederland Animo Retreat georganiseerd. Vanwege Covid-19 zijn er momenteel restricties en wordt er achter de schermen gewerkt aan andere vormen van TravelRetreats en BewustReizen. Denk hierbij aan een bewuste reis, travel retreat: avontuur & natuur in Costa Rica en Pelgrim Wandel mogelijkheden. Mooie ontwikkeling! www.travel-retreats.com

Wil je op de hoogte blijven?
Vul hieronder je interesse in of 
klik op het volgen van mijn webpagina!
terugblik : Animo – Retreat Workshop oktober 2020 

Een retreat workshop waarin yoga, wandelingen en coaching worden gecombineerd. Animo staat voor bezieldheid, levendigheid, motivatie, lust voor leven en enthousiasme. Wat kan animo voor jou betekenen? Ervaar, neem deel.

De magische 2 daagse vind plaats in midden Nederland, Samaya Conferentie Centrum in Werkhoven. Elke dag is er een gevarieerd programma waarin we meditatie, yin yoga, wandelen en coaching op verschillende manieren combineren. We verkennen de omgeving door middel wandelen en verken jezelf. ‘Al wandelend vind je de weg’.

De yogalessen zijn hoofdzakelijk YIN met af en toe een wat actievere vorm, YANG (vooral in de ochtend om lichaam en geest goed wakker te maken). We verbinden hoofd & hart en lichaam & geest. De tweedaagse vormt een geheel waarin je ruimte creëert en in beweging bent in verbinding met de omgeving en anderen!

Wendy (yogateacher) en ik begeleiden deze twee daagse met veelplezier en Animo!

Wat we bieden:
– ruimte in lichaam en geest
– flow
– rust
– antwoorden op persoonlijke vragen
– inspiratie
– levenslust
– diepe ontspanning
– ademhalingsoefeningen en YIN poses voor thuis
– zien van nieuwe mogelijkheden
– inzicht en ervaring in hoe energie zich uit in lichaam en geest
– leren herkennen van die energie (chi), die toe te laten en er ruimte voor te creëren
– ontdekken wat waar voor je is
– dat doen wat goed voor je is

Kies jij datgene wat goed voor je is? 
Bel of stuur een bericht!