Energetisch Coachen – de verbinding tussen hoofd en hart

bewustzijn

We leven in een maatschappij van veel keuzes en mogelijkheden. We zijn hierin geboren dus hebben dat niet voor het kiezen gehad. De samenleving is zo ingericht dat er veel opties zijn en we druk zijn deze te benutten. Soms willen we te graag te veel en lopen we vast met tot gevolg dat we niet lekker in ons vel zitten, burn-out raken, ontevreden zijn of onze koers kwijt zijn.
Het fijne leven wat we zouden willen leiden lijkt dan verder weg dan ooit. We zitten veel in ons hoofd en zijn weten niet meer zo goed wat we nou echt ook al weer graag zouden willen of wat ons hart, ons innerlijke kompas, ons ingeeft.
Herken jij je hierin?
Energetisch coachen is een middel dat ondersteuning biedt. Coachen is een veel gebruikte term. Er bestaan veel verschillende vormen. In dit geval als bewustzijnscoach stel ik onder andere vragen dieā€¦

View original post 373 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s